Ask2travelAsk2travel
Forgot password?

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Άμστερνταμ, γραφικό λες και βγήκε από καρτ ποσταλ, με κανάλια και σπίτια γεμάτα χρώματα, νεανικό με αμέτρητα καφέ και δυνατό nightlife. Με ένα ποδήλατο ή με τα πόδια θα σας παρασύρει σε χαλαρούς, μποέμικους ρυθμούς ! Ετοιμάσαμε πακέτα με μοναδικές τιμές αλλά και ψαγμένα tips για shopping, φαγητό και νυχτερινή διασκέδαση

 

Προορισμός - Διάρκεια

Εκδρομή : Άμστερνταμ

Διάρκεια : 5 ημέρες

Αναχωρήση:26/10

Τύπος : Αεροπορική Οργανωμένη Εκδρομή

Πρόγραμμα

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα – Άμστερνταμ – ξενάγηση πόλης & κρουαζιέρα στα κανάλια

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Άμστερνταμ με την KLM. Άφιξη και αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης. Ο παραδοσιακός «Μύλος του Rembrandt» στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», η «Heineken», το επιβλητικό «Rijksmuseum», η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία», το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά», ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Στην συνέχεια απολαύστε μία κρουαζιέρα στα κανάλια δώρο του γραφείου μας. Τέλος μεταφορά στο ξενοδοχείο NOVOTEL AMSTERDAM CITY 4* (www.novotel.coml). Το βράδυ ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια…την γνωστή Red Light District.

2η ΗΜΕΡΑ

Άμστερνταμ – ελεύθερη μέρα

Μπουφέ πρόγευμα ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας. Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών ή για μια επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks (έξοδα ατομικά χωρίς ξενάγηση).

3η ΗΜΕΡΑ

Άμστερνταμ – Zaanse Scans – Βόλενταμ

Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders αλλά και τα μικρά κανάλια . Στο παραδοσιακό χωριό Zaanse Scans που θα επισκεφθούμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο.

4η ΗΜΕΡΑ

Άμστερνταμ – Ρότερνταμ – Ντέλφτ – Χάγη (προαιρετική εκδρομή)

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα. Σήμερα σάς προτείνουμε (έξοδα ατομικά) ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη.

5η ΗΜΕΡΑ

Άμστερνταμ – Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

Τιμές & Παροχές

Κόστος κατ’ άτομο 2κλινο 1κλινο Παιδί
555 € 755 € 465 €

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ με την KLM
 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  NOVOTEL AMSTERDAM CITY 4*
 • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
 • Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στο Βόλενταμ
 • Αρχηγός -συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβανονται:

 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 185€
 • αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.

Σημαντικές πληροφορίες για την εκδρομή σας  

 

 • Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. (για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στην αντίστοιχη πρεσβεία στην Αθήνα)

 

 • Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών) με εξαίρεση των αστυνομικών που ταξιδεύουν κανονικά με την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

 

 • Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.

 

 • Ο διεθνής ξενοδοχειακός κανονισμός ορίζει ότι μπορείτε να παραλάβετε το δωμάτιο σας στις 14:00 (check in) και να το παραδώσετε το αργότερο μέχρι τις 12:00 (check out).

 

 • Οι τιμοκατάλογοι βασίζονται σε προσφορές – οικονομικότερες τιμές, όπως αυτές διαμορφώνονται από αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, με περιορισμένη διαθεσιμότητα σε θέσεις και δωμάτια.

 

 • Οι τιμοκατάλογοι βασίζονται σε προσφορές – οικονομικότερες τιμές, όπως αυτές διαμορφώνονται από αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία, με περιορισμένη διαθεσιμότητα σε θέσεις και δωμάτια.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και κάντε την κράτηση σας