ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΣΙΑ

Εξωτικά Ταξίδια στην μαγευτική Ασία:

Πρόκειται για μια  ήπειρο, όπου ο εξωτισμός και η παράδοση της Ανατολής δημιουργούν μια μοναδική  σύνθεση καθώς δέχονται επιρροές απο την δύση. Κολοσσιαία έργα, μαυσωλεία παντοδύναμων ηγετών καθώς και  ουρανοξύστες  που περιτριγυρίζονται από  καταπράσινα πάρκα συνθέτουν ένα κάδρο εμπειριών στο μυαλό του τουρίστα.

Μοναδικές εμπειρίες που τις ζει κανείς μόνο αν διασχίσει  τις μαγευτικές πύλες της μυστηριώδους αυτής ηπείρου. Tαξίδια σε όλες τις μεγαλουπόλεις και προορισμούς διακοπών όλης της Ασίας. Ταξιδέψτε στην Ασία και γνωρίστε από κοντά πολλές από τις ονειρικές και ταυτόχρονα θρυλικές πόλεις της. Γνωρίστε από κοντά την κοσμοπολίτικη  Ταϋλάνδη, χάρη στο εκπληκτικό της τοπίο. Λόγω του ονερικού της τοπίου αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς  προορισμούς για νεόνυμφούς, που σκοπό έχουν τη χαλάρωση και την ρομαντική διάθεση. Δεν πρέπει  επίσης να παραλείψετε να επισκεφθείτε  και τις γνωστότερες πόλεις της Ταϋλάνδης, όπως την αντιθετική Μπανγκόκ, το εξωτικό Πούκετ, το παραδεισένιο Κο Σαμούϊ, την φωτεινή Πατάγια και το Τσιανγκ Μάϊ, και τα νησάκια Πι Πι.

Επισκεφθείτε την πασίγνωστη και ιστορική Κίνα. Περπατήστε στο παγκοσμίως γνωστό Σινικό Τείχος και δείτε από κοντά το Πεκίνο και τη Σαγκάη. Κάντε μια στάση στο Βιετνάμ και στο Νεπάλ και έπειτα περιηγηθείτε στη Μαλαισία, στο Τόκυο  και την Ιαπωνία και τέλος, χαλαρώστε στο νησί των Θεών, το μοναδικό Μπαλί, που σας θυμίζει επίγειο παράδεισο ιδανικό για νεόνυμφους και όχι μόνο..