ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Ask2Travel SA και Argo Travel Group

H Ask2Travel SA, ανακοινώνει την στρατηγική συνεργασία με το Argo Travel Group στη Θεσσαλονίκη, από την 1η Ιουλίου 2022, ενός κορυφαίου Ελληνικού ταξιδιωτικού γραφείου με ενεργή παρουσία για 35 έτη.

 

Η συνεργασία αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής του Ομίλου Ask2Travel ώστε να αναπτύξει περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεών του και να αυξήσει την ποιότητα εξυπηρέτησης όλων των πελατών στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Η Ask2Τravel, καταξιωμένη εταιρεία στον ταξιδιωτικό κλάδο παγκοσμίως, με αυτή τη συνεργασία αντανακλά τη βαθιά δέσμευση της στις ποιοτικές και μακροχρόνιες συνεργασίες της, ταυτοχρόνως χτίζοντας επιχειρηματικές, αλλά προπαντός ανθρώπινες σχέσεις με το δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων του Argo Travel Group στη Βόρεια Ελλάδα και συνεχίζοντας να υποστηρίζει τις ανάγκες τους για προσφορά ταξιδιωτικών υπηρεσιών αδιάκοπα.

 

Παραμένουμε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε είτε από το νέο μας γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη είτε μέσω της Online Β2Β πλατφόρμας μας.

Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της LINOGROUP αποχαιρετά την δημιουργό, φίλη, συνάδελφο Μαρούσα Κωνσταντινίδου.

Η Μαρούσα μας που δεν θα είναι πια κοντά μας, στάθηκε πάντοτε με ανυπόκριτο και πραγματικό ενδιαφέρον συμπαραστάτης και στήριγμά σε όλους μας και σε χαρές και σε λύπες.

Διακρίθηκε, εκτός από την καλοσύνη της, την θετική της σκέψη και το χιούμορ της, για την αποτελεσματικότητά της σε ό,τι και εάν εμπλεκόταν, δίνοντάς μας πολλές φορές με ένα δικό της ανεπανάληπτο και άμεσο τρόπο λύσεις που εμείς οι υπόλοιποι δυσκολευόμαστε να βρούμε.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, αντιμετωπίζοντας θαρραλέα και με απίστευτη αξιοπρέπεια το άδικο χτύπημα της μοίρας ως μαχήτρια.

Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει η Μαρούσα μας σε όλους μας.

Για μας είναι κομμάτι της ζωής μας.

Στο καλό Μαρούσα μας.

Με συντριβή σε αποχαιρετούμε. Θα σε θυμόμαστε πάντα.            

Οι συνάδελφοι σου στην LINOGROUP

Οι εταιρείες Ask2travel, Yachts-sailing.com, Ask4beds και Τοp Notch  Travellers με χαρά ανακοινώνουν την συμμετοχή του στην 4η διοργάνωση της Greek Tourism Expo που θα λάβει χώρα απο τις 8-10/12/2017 στο Μetropolitan Expo στον Διεθνές Αερολιμένα της Αθήνας.

 

awards

The 2018 Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) were  held in Crete on October 6th at the  OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort.

The leading lights of the tourism industry  among which is Ask2travel received the Seven Stars Full Service travel company award for the travel services it has been offering since 2011. Moreover,Yachts-sailing.com, subsidiary company of Ask2travel received Seven Stars Yacht Experience award.The CEO of Ask2travel, Mrs Stephanie Anastasiou, attended the ceremony and received the awards.