ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ALL INCLUSIVE ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Πολυτελή ξενοδοχεία που θυμίζουν μικρούς παραδείσους  και παροχές για παιδιά που θα ζήλευαν ακόμα και οι VIP θαμώνες,έμπειροι ψυχαγωγοί,είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα σας κάνουν να επιλέξετε ένα all-inclusive ξενοδοχείο.

Σε αυτά τα resort αριστοκρατικού στυλ, το φετινό καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στις διακοπές με τα παιδιά.  ονειρικές παιδικές χαρές, περιπετειώδεις νεροτσουλήθρες με τεχνητά ποταμάκια, θαλάσσια σπορ, παιχνίδια στην άμμο αλλά και παιχνίδια περιπέτειας που περιλαμβάνουν από υποβρύχιες φωτογραφίες και μαγείρεμα σε ηλιακό φούρνο μέχρι παρατήρηση αστερισμών με τηλεσκόπιο.Τα all inclusive ξενοδοχεία, έχουν φροντίσει να σας παρέχουν όλα τα απαραίτητα και για τα παιδιά σας(σε όποια ηλικία και αν είναι) από παιδικά κρεβατάκια, καρεκλάκια φαγητού και περπατούρες μέχρι αλλαξιέρες και συσκευές ενδοσυνεννόησης. Παιδική πισίνα, θαλάσσια σπορ, ακαδημία τένις, ιππασία με εκπαιδευμένα άλογα και χαριτωμένα πόνυ αλλά και παιδικά μενού ειδικά σχεδιασμένα από διαιτολόγους και σεφ.

Ζήστε ξένοιαστες διακοπές και ξεχάστε το πορτοφόλι σας,καθώς ό,τι και αν χρειαστείτε στη διάρκεια της ημέρας,παρέχεται απεριόριστα και περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου που επιλέξατε.

Ακολουθούν οι προσφορές μας.

Διακοπές - ξενοδοχεία στην Ελλάδα