ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 20/1/21

 

Εκ μέρους της οικογένειας του LinoGroup, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους και όσες εξέφρασαν με όλους τους τρόπους την λύπη τους για τον απροσδόκητο χαμό της Μαρούσας Κωνσταντινίδου, ιδρυτικού στελέχους και συζύγου του Χρήστου Αναστασίου, την οποία «αποχαιρετίσαμε» συντετριμμένοι την Τετάρτη 12/1/2022.

Η Μαρούσα Κωνσταντινίδου, ιδρυτικό στέλεχος της LinoMedia και μέχρι σήμερα CFO του LinoGroup πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, αντιμετωπίζοντάς τον θαρραλέα και με απίστευτη αξιοπρέπεια έως και την τελευταία στιγμή.

Διακρίθηκε, στα χρόνια της πολύχρονης παρουσίας της εκτός από την καλοσύνη της, για την θετική της σκέψη, το χιούμορ της και για την εξαιρετική αποτελεσματικότητά της.

Ευχαριστούμε και όσους στη μνήμη της εκλιπούσας ενίσχυσαν με τη δωρεά τους αντί στεφάνου, τις προσπάθειες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα” – www.floga.org.gr –  για την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.


ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 10-1-21

Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της LINOGROUP αποχαιρετά την δημιουργό, φίλη, συνάδελφο Μαρούσα Κωνσταντινίδου.

Η Μαρούσα μας που δεν θα είναι πια κοντά μας, στάθηκε πάντοτε με ανυπόκριτο και πραγματικό ενδιαφέρον συμπαραστάτης και στήριγμά σε όλους μας και σε χαρές και σε λύπες.

Διακρίθηκε, εκτός από την καλοσύνη της, την θετική της σκέψη και το χιούμορ της, για την αποτελεσματικότητά της σε ό,τι και εάν εμπλεκόταν, δίνοντάς μας πολλές φορές με ένα δικό της ανεπανάληπτο και άμεσο τρόπο λύσεις που εμείς οι υπόλοιποι δυσκολευόμαστε να βρούμε.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, αντιμετωπίζοντας θαρραλέα και με απίστευτη αξιοπρέπεια το άδικο χτύπημα της μοίρας ως μαχήτρια.

Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει η Μαρούσα μας σε όλους μας.

Για μας είναι κομμάτι της ζωής μας.

Στο καλό Μαρούσα μας.

Με συντριβή σε αποχαιρετούμε.

Θα σε θυμόμαστε πάντα.            

Οι συνάδελφοι σου στην LINOGROUP

Οι εταιρείες Ask2travel, Yachts-sailing.com, Ask4beds και Τοp Notch  Travellers με χαρά ανακοινώνουν την συμμετοχή του στην 4η διοργάνωση της Greek Tourism Expo που θα λάβει χώρα απο τις 8-10/12/2017 στο Μetropolitan Expo στον Διεθνές Αερολιμένα της Αθήνας.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το περίπτερο τους (ΗALL 4, Stand B11-13) για να έχετε την ευκαιρία από κοντά να συζητήσετε την πιθανότητα μελλοντικών συνεργασιών.

awards

The 2018 Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) were  held in Crete on October 6th at the  OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort.

The leading lights of the tourism industry  among which is Ask2travel received the Seven Stars Full Service travel company award for the travel services it has been offering since 2011. Moreover,Yachts-sailing.com, subsidiary company of Ask2travel received Seven Stars Yacht Experience award.The CEO of Ask2travel, Mrs Stephanie Anastasiou, attended the ceremony and received the awards.