Ask2travelAsk2travel
Forgot password?

ΣΑΦΑΡΙ ΤΑΝΖΑΝΙΑ-ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ

     Σαφάρι Τανζανία & Ζανζιβάρη 

(Λίμνη Μανυάρα – Πάρκο Σερεγκέτι – Κρατήρας ΝγκοροΝγκόρο – Πάρκο Ταρανγκίρε – Ζανζιβάρη)

9 Ημέρες/7 Νύχτες από 2825 €

Εγγυημένες καθημερινές αναχωρήσεις με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων

1η – 2η ηµέρα : Αναχώρηση από Ελλάδα µέσω ενδιάµεσου σταθµού µε άφιξη την επόµενη στην Αρούσα. Συνάντηση µε τους αντιπροσώπους µας . Ξεκούραση και µεσηµεριανό στην συνέχεια άφιξη στο εθνικό πάρκο Λίµνη Μανυάρα µε ενδιάμεσο απογευματινό σαφάρι. Άφιξη στο λοτζ, τακτοποίηση και δείπνο.

3η ηµέρα : Μετά από ένα πλούσιο πρωινό ξεκινάµε για το µεγάλο πάρκο Σερεγκέτι µε την πλούσια άγρια ζωή των 2.000.000 ζώων , όπως γαζέλες, ζέβρες, λιοντάρια  και θα φτάσουµε πάνω στην ώρα για το µεσηµεριανό. Τακτοποίηση στο λότζ και απογευματινό σαφάρι. ∆είπνο και διανυκτέρευση.

4η ηµέρα : Νωρίς το πρωί σαφάρι για να παρατηρήσουμε τα ζώα και τα πουλιά που βγαίνουν τα χαράματα για να φάνε . Επιστροφή για πρωινό και στην συνέχεια  ξεκινάµε για τον φημισμένο κρατήρα ΝγκοροΝγκορο µέσω του φαραγγιού Oldupai όπου θα δούµε τα απολιθώµατα των ανθρωποειδών 3.6 εκατοµµυρίων χρόνων παλιά. Θα απολαύσουµε την παρουσίαση του φαραγγιού από τοπικό ξεναγό. Συνεχίζουµε για τον κρατήρα µε συχνές στάσεις για να παρατηρήσουμε την φοβερή θέα. Φτάνουµε στο κατάλυµα για µεσηµεριανό και τακτοποίηση. Νωρίς το απόγευµα θα µπούµε µέσα στον κρατήρα σε βάθος 600 µέτρων. Ο κρατήρας καλύπτει 260 τετρ.χλµ, και είναι το σπίτι 30.000 µόνιµων ειδών από άγρια ζώα και είναι ακόµη ένα µέρος στην Αφρική που έχουµε µεγάλη πιθανότητα να παρατηρήσουµε τα “big five” δηλ. λιοντάρι, λεοπάρδαλη, βούβαλο, ρινόκερο και ελέφαντα) στα σαφάρι που κάνουµε. Το βράδυ η θερµοκρασία πέφτει υπερβολικά και είναι µια από τις πιο όµορφες εµπειρίες να καθίσουµε όλοι γύρω από µια µεγάλη φωτιά µε τα ποτά µας συζητώντας τις εµπειρίες από το ηµερήσιο σαφάρι που είχαµε. Θα παρατηρήσουμε επίσης τους Μασάι να βόσκουν τα βοοειδή τους στον πάτο του κρατήρα και δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο δίπλα στην βοσκή, λιοντάρια να κυνηγούν βουβάλια. Επιστρέφουµε στο κατάλυµα για ξεκούραση και απόλαυση ακόµη µια φορά της φοβερής θέας του κρατήρα. ∆είπνο και διανυκτέρευση.

5η-ημερα : Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το επόμενο πάρκο το Ταρανγκίρε με άφιξη στο κατάλυμα μας για μεσημεριανό και τακτοποίηση . Το μεσημέρι σαφάρι για να δούμε και άλλα άγρια ζώα με χαρακτηριστικό τα λιοντάρια να σκαρφαλώνουν και να ξεκουράζονται στα μοναδικά δέντρα των αδανσωνιών. Επιστροφή για δείπνο και ξεκουραση

6η – 8η ηµέρα : Νωρίς το πρωί σαφάρι πριν το πρωινό μας και στην συνέχεια αναχώρηση για Αρούσα για τ ην πτήση µας στην Ζανζιβάρη. Άφιξη στο ξενοδοχείο συνάντηση  και ξεκούραση στον ήλιο και στις όµορφες τροπικές θάλασσες του νησιού. Προαιρετικά συστήνουµε µια εκδροµή στην πρωτεύουσα του νησιού µε την ενδιαφέρουσα πολιτιστική κληρονοµιά. Αξίζει να περπατήσετε µέσα στα στενά δροµάκια της πόλης.

9η ηµέρα : Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για Νταρ Ελ σαλαμ ή Αρούσα για τον ταξίδι της επιστροφής. Ανάλογα µε τις ηµεροµηνίες µπορεί να χρειαστεί και µια διανυκτέρευση στο Ναϊρόµπι.

                       

 

                                                  Τιμές κατ άτομο σε δίκλινο 1η έκδοση

Καταλύματα

01/1221/12

01/0129/02

01-31/03

Ngorongoro Sopa,

Serengeti Sopa,

Kirurumu Tended Lodge,

Tarangire Sopa /

Amman Bungalows Zanzibar   4*

€ 2885

3015

€ 2825

NgoroNgoro Serena,

Serengeti Serena,

Lake Manyara Serena,

Tarangire Sopa/

The Z Hotel Zanzibar      5*

3025

€ 3155

   € 3295

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

 

 • Αεροπορικά εισιτήρια με την Turkish Airlines μέσω Κων/πόλης και Νταρ Ελ Σαλάμ για Αρούσα και στην συνέχεια με την Precision Airways για Ζανζιβάρη . (επιβάρυνση από Θες/νίκη 95€ το άτομο).
 • Αεροπορικά εισιτήρια για την Ζανζιβάρη ή και δυνατότητα μετάβασης σας με πλοίο
 • (7) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία/λότζ 4* και 5* επιλογής σας
 • Πλήρη διατροφή στο σαφάρι
 • Πρωινό καθημερινά στην Ζανζιβάρη
 • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια.
 • Εκδρομές και ξεναγήσεις, σαφάρι, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Υπηρεσίες τοπικών αγγλόφωνων ξεναγών και οδηγών για τα σαφάρι
 • Είσοδοι και φόροι στα πάρκα
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης
 • Πληροφοριακά έντυπα
 • Δεν περιλαμβάνονται

 

 • Φόροι και επίναυλοι Τανζανίας 415 € από Αθήνα και 395 € από Θεσσαλονίκη  και Βίζα Τανζανίας